MENU WALENTYNKOWE 12-14 LUTY 2022

* BRUSCHETTA Z GUACAMOLE I POMIDORAMI

*TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z MARYNOWANYMI GRZYBAMI

 *MALEZYJSKA ZUPA LAKSA

*KURCZAK W MARYNACIE SOJOWEJ Z BROKUŁEM, POREM,  SKÓRKĄ LIMONKI I CHILLI PODAWANY ZE  SMAŻONYMI KULECZKAMI RYŻOWYMI Z KOLENDRĄ 

*STEK Z KARKÓWKI W MARYNACIE MIODOWEJ Z SOSEM WHISKEY PODAWANY NA PUREE ZIEMNIACZANO-KALAFIOROWYM I SAŁATKĄ Z MIGDAŁAMI 

* BEZA Z KONFITURĄ Z CZARNEJ PORZECZKI, MASCARPONE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ , MUSEM TRUSKAWKOWYM, OWOCAMI

* CIASTO CZEKOLADOWE Z MUSEM MALINOWYM

SOBOTA 12 LUTY 12:00 – 19:00

NIEDZIELA 13 LUTY 12:00 – 18:00

PONIEDZIAŁEK 14 LUTY 12:00 – 19:00

REZERWACJA 786 – 292 – 786