MENU WALENTYNKOWE 12-14 LUTY 2022
* BRUSCHETTA Z GUACAMOLE I POMIDORAMI
*TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z MARYNOWANYMI GRZYBAMI
*MALEZYJSKA ZUPA LAKSA
*KURCZAK W MARYNACIE SOJOWEJ Z BROKUŁEM, POREM, SKÓRKĄ LIMONKI I CHILLI PODAWANY ZE SMAŻONYMI KULECZKAMI RYŻOWYMI Z KOLENDRĄ
*STEK Z KARKÓWKI W MARYNACIE MIODOWEJ Z SOSEM WHISKEY PODAWANY NA PUREE ZIEMNIACZANO-KALAFIOROWYM I SAŁATKĄ Z MIGDAŁAMI
* BEZA Z KONFITURĄ Z CZARNEJ PORZECZKI, MASCARPONE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ , MUSEM TRUSKAWKOWYM, OWOCAMI
* CIASTO CZEKOLADOWE Z MUSEM MALINOWYM
SOBOTA 12 LUTY 12:00 – 19:00
NIEDZIELA 13 LUTY 12:00 – 18:00
PONIEDZIAŁEK 14 LUTY 12:00 – 19:00
REZERWACJA 786 – 292 – 786