MENU WALENTYNOWE 13-14 LUTY 2021
ZUPA:
ORIENTALNY BULION z kuleczkami drobiowymi lub łososiem 16 ,-
DANIA GŁÓWNE :
1. GRILLOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA MARYNOWANA W CZOSNKU
faszerowana chilli w tajskim sosie z imbirem / gratina ziemniaczana / sałatka 39 ,-
2. PIERŚ Z KURCZAKA OWINIĘTA WŁOSKĄ SZYNKĄ CRUDO faszerowana
mascarpone i awocado / sos z sera camembert /frytki z marchewki / sałatka 39 ,-
3. SAŁATKA Z KREWETKAMI I MANGO / mix sałat / pomidorki cherry / sezam /
/prażone płatki migdałowe / czerwona cebula / dressing limonkowy / grzanka 34 ,-
DESER :
BEZA PAVLOWEJ z kremem mascarpone i owocami 15 ,-
SERNIKO-BROWNIE z malinami
ZESTAW DLA 2 OSÓB ( zupa / danie główne / deser ) 125 ,-