MENU WALENTYNOWE 13-14 LUTY 2021

ZUPA:

ORIENTALNY BULION z kuleczkami drobiowymi lub łososiem 16 ,-

DANIA GŁÓWNE :

1. GRILLOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA MARYNOWANA W CZOSNKU
faszerowana chilli w tajskim sosie z imbirem / gratina ziemniaczana / sałatka 39 ,-

2. PIERŚ Z KURCZAKA OWINIĘTA WŁOSKĄ SZYNKĄ CRUDO faszerowana
mascarpone i awocado / sos z sera camembert /frytki z marchewki / sałatka 39 ,-

3. SAŁATKA Z KREWETKAMI I MANGO / mix sałat / pomidorki cherry / sezam /
/prażone płatki migdałowe / czerwona cebula / dressing limonkowy / grzanka 34 ,-

DESER :

BEZA PAVLOWEJ z kremem mascarpone i owocami 15 ,-

SERNIKO-BROWNIE z malinami

ZESTAW DLA 2 OSÓB ( zupa / danie główne / deser ) 125 ,-